Ryso Jochemsen Amateuristisch

Ik ben altijd al met muziek bezig geweest. Mijn vroegste herinneringen zijn het meezingen (of beter: schreeuwen) met muziek op de achterbank op weg naar Zuid-Frankrijk, waar mijn vader dan ook he-le-maal gestoord van werd. Ook stond er altijd een piano in huis, waar ik zo nu en dan op speelde. Op mijn veertiende kocht ik een gitaar en nam ik gitaarles. Na 2 jaar ben ik hiermee gestopt omdat ik niet meer het gevoel had dat ik erg veel bijleerde.

Vanaf toen heb ik mijzelf nieuwe dingen aangeleerd wat betreft piano, gitaar en zang. Op deze manier werd ik steeds beter en begon ik hier en daar wat optredens te doen. Eind 2016 besloot ik dat ik het wat serieuzer aan wilde pakken en echt veel wilde optreden. Vandaar dat ik mij heb aangesloten bij Schnabby.

Wat speel ik zoal?
Ik heb een brede muzieksmaak en vind het dan ook leuk om meerdere genres te spelen. Thuis vind ik het lekker om rustige singer-songwriter nummers te spelen. Dit is denk ik toch wel mijn favoriete genre, maar ook hier krijg ik na een tijdje wel

Voorzieningen

Gelegenheden

Benodigheden

in overleg

Videos


Prijsstelling

Prijsstelling

Recensies (0)

Deel pagina via een e-mail

Deel pagina per e-mail

Boekingsaanvraag

Reserveringsaanvraag verzenden