Mix and Party Professioneel

Mix & Party is een mix van 3 soorten live entertainment. Een geweldige live coverband afgewisseld met een DJ.
Daarnaast ook de mogelijkheid voor een DJ met zangeres set.
Dit alles vormt een afwisselend en avondvullend programma, indien gewenst zonder pauzes. U kunt zelf de mix van live entertainment samenstellen die het beste aansluit bij uw feest.

Voorzieningen

Gelegenheden

Samenstelling

Mix & Party live band
De live band bestaat uit 5 professionele muzikanten.
Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan hits van nu afgewisseld met herkenbare dans klassiekers.
Het is ook mogelijk alleen de live band te boeken.

Zangeres en live-DJ show(extra optie)
De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de live band van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming, de dansvloer stroomt lekker vol. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt.

Benodigheden

Aanvullende voorwaarden
-Indien de aanvang van het optreden tussen 18.00 en 21.00 is verwachten wij een warme maaltijd voor de gehele band van 6 personen voorafgaand aan het optreden. De kosten voor de warme maaltijd zijn voor rekening van de opdrachtgever.
-Indien er extra geluidstechniek is ingehuurd, dan ook een maaltijd voor het aantal technici. De kosten voor de warme maaltijd zijn voor rekening van de opdrachtgever.
-Indien er extra geluidstechniek en licht is ingehuurd dienen zijn minimaal 4 uren voor aanvang van het optreden ongehinderd toegang te krijgen tot het podium. Direct na afloop van het optreden dient met de afbouw te kunnen worden begonnen.
-Opdrachtnemer maakt gebruik van minimaal 2 drankjes per bandlid per uur. Ingaand vanaf aankomst tot vertrek. De kosten hiervan zijn voor rekening van de opdrachtgever.
-Er dient voldoende parkeergelegenheid te zijn voor de opdrachtnemer voor in ieder geval 6 auto’s. Indien hier parkeerkosten aan verbonden zijn, komen deze voor rekening van de opdrach

Videos


Prijsstelling

Prijsstelling

 • 240 minuten mijn

  Maximale speelduur 0 mijn- Minimale speelduur 0 mijn

  € 2000,00
 • Wachtgeld
  € 125,00
 • Per (minuten)
  € 60,00
 • Reiskosten (per km)
  € 0,95
 • Podium nodig
  Ja

Recensies (0)

Deel pagina via een e-mail

Deel pagina per e-mail

Boekingsaanvraag

Reserveringsaanvraag verzenden